you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

26 april 2007

Dansen voor AIDS

Jongeren dans- en theatergroep Gimozo Dance Company organiseert drie benefietvoorstellingen ten behoeve van Stop Aids Now, in het kader van Xpress Your Future.

Na een succesvolle eerste voorstelling, waar ruim 100 tieners tot het eind toe geroerd waren, zal Gimozo nog twee benefietvoorstellingen geven op 8 mei in Podium Mozaïek te Amsterdam. In een ontroerend uur van dans, zang en drama maakt de voorstelling jongeren bewust van het gevaar van HIV-besmetting en hoe hun keuzes en gedrag invloed kunnen hebben op de strijd tegen AIDS.

De jongeren van Gimozo in actie

Kies je uit verlangen of uit nieuwsgierigheid, uit kennis of onwetendheid? Kies je met je hart of je verstand, voor jezelf of voor de groep? Wat zijn de gevolgen voor anderen en aanvaard je de consequenties van je keuze zelf wel? Niemand zegt dat keuzes maken makkelijk is, dus “maak je eigen keuzes en besef de gevolgen!”

Roos, i2i

3 reacties:

Blogger Jasper zei...

Leuk initiatief! Deze week heb ik ergens een flyer opgescharreld van XYF over de finale, op 13 mei in de Tivoli. Gratis en hartstikke leuk, denk ik! Gaat er iemand mee?

12:58 p.m.

 
Anonymous roos zei...

Dat hoef je me geen twee keer te vragen! :)

1:56 p.m.

 
Anonymous Anoniem zei...

morgen 8 mei in deze voorstelling te zien in theatercafe podium mozaiek in amsterdam.

kijk voor meer info en voor het bestellen van kaartjes op www.hier.is/gimozo
kaartjes zijn ook aan de deur verkrijgbaar.

KOM OOK EN MAAR SAMEN MET GIMOZO EEN VUIST TEGEN AIDS!!!!!!!!!!

5:47 p.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage