you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

19 april 2007

Gezocht: leuke website ontwikkelaar(s)

Ben jij - of ken jij - een website ontwikkelaar met goede technische kennis, grafisch talent en een kritische, meedenkende houding, dan heb ik een (en in de toekomst meer) leuke opdracht liggen. Voor Visie21 zijn we bezig met de organisatie van een landelijke campagne gericht op glimlachen, positiviteit en geluk. De kern van deze campagne wordt een website, waar iedere Nederlander een foto moet kunnen uploaden met daarbij een beetje tekst. Thumbnails van deze foto's vormen de voorkant van deze pagina en met honderden foto's moet daar een leuk beeld van gemaakt worden.

Visie21 is een burgerinitiatief, dat Nederland beter wil maken.

Ik zoek iemand die op korte termijn een mooie, simpele website kan bouwen, inclusief de informatie architectuur die erachter hangt. De functionaliteit is beperkt (uploaden foto, toevoegen regel tekst, zoeken op foto en samenstellen pagina uit foto's, mogelijkheid tot toevoegen filmpjes door de organisatie) maar technisch moet de pagina ijzersterk zijn, omdat we hopen op duizenden en duizenden bezoekers.

Voor deze opdracht is een leuk budget beschikbaar en vanuit Visie21 komt de nodige ondersteuning. Wij vinden spontaniteit, korte communicatielijnen en eerlijkheid heel belangrijk. Heb je interesse, stuur me dan even een mailtje op jasper@visie21.nl met ook je telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen. Vanwege onze standplaats geven we de voorkeur aan iemand (of een bedrijfje) in de omgeving Utrecht/Amsterdam. Alvast bedankt!

Jasper, i2i

2 reacties:

Anonymous roos zei...

Klinkt (uiteraard) goed! Maar zo technisch ben ik helaas niet aangelegd..

Trouwens, al gehoord van de Zinfoto van Zinfo.nl?
http://www.zinfo.nl/zinfo/2007/04/nieuw_zinfoto.html

12:34 a.m.

 
Anonymous Jasper zei...

Jup! natuurlijk;) ik lees die toch braaf!

9:39 p.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage