you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

01 april 2007

Dag van de Glimlach

Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de bevolking de leefsfeer in Nederland als negatief beschouwt..

Jongerenstichting United Smile bestaat uit een groep enthousiaste jongeren die zich inzet om mensen te stimuleren anderen in het zonnetje te zetten en focust zich hierbij op de positieve, bindende elemtenen uit de Nederlandse samenleving; zoals respect, liefde en gelijkwaardigheid.

United Smile
Op dit moment hebben ze een nieuw project: Dag van de Glimlach! Vanaf 1 mei (dé dag van de glimlach) zal United Smile tot vier dagen daarna te zien zijn op Hoog Catherijne in Utrecht met een 16m2 grote landkaart van Nederland. Gedurende deze periode kunnen alle voorbijgangers zichzelf hier laten fotograferen om zo te laten zien dat zij staan voor een stralend Nederland. Alle gemaakte (en ingestuurde) foto's zullen op de landkaart geprojecteerd worden!

Dus: stuur United Smile een leuke portretfoto van jezelf en/of een bekende, waarop in ieder geval een grote glimlach te zien is en lever zo een bijdrage aan een positieve sfeer in Nederland!

Zoals Mohammed de Profeet ooit vertelde: "als je helemaal niks aan een ander te geven hebt, dan kan je altijd nog je glimlach geven."

Roos :), i2i

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage