you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

10 maart 2007

Wat zijn we stil

De vaste lezer (of lezers?) van onze blog is het vast opgevallen: we zijn al een tijdje wat stiller bij i2i... Zijn we onze inspiratie kwijt? Liggen we in het ziekenhuis? Vinden we het niet meer belangrijk te inspireren voor een betere wereld? Allemaal nee. We zijn gewoon, zoals dat zo mooi heet, een beetje druk. Een paar woordjes over ons;)


Roos verstopt zich tegenwoordig veel op de universiteit voor haar studie Psychologie. Daarnaast doet ze hip modellenwerk voor David & Thomas en brengt ze veel tijd door op YouTube:) Op haar eigenste eigen blog schrijft ze nog wel veel leuke stukjes, dus voor haar fans...


Eef heeft net net net haar studie afgerond, Gefeliciteerd, gefeliciteerd! Een interessante stage bij Amnesty was het laatste dat hiervoor gedaan moest worden en natuurlijk kostte het afronden veel meer tijd dan gehoopt. Nu is ze bezig met het organiseren van een jongerenreis naar Uganda en zoekt ze een leuk baantje om de tijd te doden tot het weer september en studietijd is.


Jasper zat eerst een tijdje waar de zon 's winters heen gaat, maar rent nu al weer bijna een maand rond bij Visie21, waar hij informateur is van Nederland's eerste Jeugdkabinet en daarna allerlei leuke dingen mag gaan doen. Hij helpt Eef bij de reis naar Uganda, schrijft een horrorverhaal over "piso diez" en probeert z'n eigen bedrijfje van de grond te krijgen.

Dus ja, we hard bezig met vanalles. Hopelijk kunnen we de komende tijd wat rust vinden om meer te schrijven op i2i! Bedankt dat je ons bleef lezen in ieder geval, hip!

Roos, Eef & Jasper, i2i

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage