you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

18 februari 2007

Het eerste jeugdkabinet van Nederland

André Rouvoet wordt minister van Jeugd en Gezin... juist ja. In het regeerakkoord moet je goed zoeken, wil je positieve maatregelen vinden voor de jeugd. Eerlijk gezegd lees ik niets dat het leven van jongeren leuker, kansrijker en interessanter kan maken. Werk en gehoorzaam is het devies. Welkom in 2007.

Visie21 richt in een reactie hierop het eerste Nederlandse jeugdkabinet op. Dit jeugdkabinet gaat een contstructief en positief tegengeluid brengen vanuit de jongeren van Nederland aan de politiek in Den Haag. De eerste stap is het schrijven van een jeugdregeerakkoord; een alternatief voor het echte regeerakkoord gericht op wat jongeren willen, wat jongeren kunnen en wat jongeren doen.

de tweede kamer
Ik ben benoemd als informateur van dit eerste jeugdkabinet. Mijn eerste taak is om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om mee te schrijven aan het jeugdregeerakkoord. Sowieso geven 600 jongeren hun mening in een landelijke enquête, maar er zijn ook veel jongeren nodig die op 8 en 15 maart in Beetsterzwaag (ja, daar waar ook Balkenende 4 gevormd werd) mee willen denken en discussiëren over het jeugdregeerakkoord.

Ben jij tussen de 13 en 18 en wil je politieke geschiedenis schrijven door mee te schrijven aan het eerste jeugdregeerakkoord van Nederland, ken jij jongeren tussen de 13 en 18 die dit zouden willen of kun je veel jongeren bereiken en hen enthousiast maken: help mij om dit groot te maken!

Meer informatie kun je vanaf dinsdag vinden op www.jeugdkabinet.nl. En voor meer info kun je natuurlijk altijd contact opnemen met mij!

Jasper, i2i & informateur jeugdkabinet;)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage