you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

23 januari 2007

Nederland slaapt

Weet je nog, de post over Nederland slaapt van een paar weken geleden? Morgen is het zo ver: tijd om wakker te worden!

Vanaf 15:00 uur (tot 21:00 uur) ben je welkom in de Bitterzoet aan de Spuistraat in Amsterdam. Het event duurt lang genoeg, dus ook als je weinig tijd hebt, kun je in ieder geval even een kijkje komen nemen.

Nederland sliep?

Verschillende onderwerpen komen naar voren in de vorm van leuke en interessante workshops. Zoals dromen worden werkelijkheid; een DJ workshop met een kijk achter de draaitafels, een MC workshop over het freestylen op house platen en de rapper Sluwe Voszz laat je kennis maken met het schrijven van lyrics. De wereld ontdekken, waarbij Travel Active de deuren opent naar een wereld vol avontuur en een beeld geeft van allerlei mogelijkheden in het buitenland. Jezelf ontdekken; jouw weg in het leven vinden en daarvoor de juiste keuzes maken met behulp van 2bmyself. In een Sumopak je lekker laten gaan en weer beleven hoe het is om kind te zijn. Met exposure en het rad van angst je eigen angsten overwinnen en een workshop 'improvisatie' van Sander Kocken om je creativiteit te ontplooien. Tot slot kun je je laten inspireren, door een lezing van Robbert Zoon, burgerjournalist en initiatiefnemer van Zinfo.nl een website met zinvol nieuws & info en/of Tom Laterveer, een van de oprichters van Gasten Zonder Grenzen - die staan voor een soort synergie tussen locatie, publiek en muziek. Een synergie die alles en iedereen omvat, en alle aanwezigen het beste uit zichzelf laat halen.

Entree is gratis, dus het enige wat je hoeft te doen voor dit alles is aanwezig te zijn. Lijkt me zeker de moeite waard! Wie weet tot morgen,

Roos, i2i

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage