you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

02 juli 2007

7-7-7 / Live Earth (Alert)

Op 7 juli 2007 staat de wereld in het teken van Live Earth. Meer dan 150 bands en artiesten geven een dag lang concerten, op alle zeven continenten van de wereld, om aandacht te vragen voor de opwarming van de aarde. Nederland heeft met Live Earth Alert in het Amsterdamse Westerpark zijn eigen festival.Het Westergasterrein (Haarlemmerweg 8-10) biedt plaats aan 12.000 mensen en is vanaf 12.00 gratis te bezoeken. Naast de wereldwijde Live Earth concerten, zijn er optredens van Ali B. en Fedde Le Grand, stand-up comedians, klimaatdebatten met ministers, BN'ers en publiek, acts en stands. Maar Live Earth Alert staat nog het meest in het teken van wat jij zelf, nu, kunt doen.

Een van de activiteiten van de dag is een Energy Village. Waar je bijvoorbeeld een energieverspillend apparaat aan de klimaatpoort kunt offeren, waar een groep recycle artiesten terplekke nieuwe apparaten van bouwt; een klimaatneutrale dansclub, waar energie wordt opgewekt door te dansen, je uit je dak kunt gaan in een silent disco en je uitgaans-uitstoot gemeten kan worden én een aanfietshuis, om letterlijk te ervaren hoeveel energie er eigenlijk voor nodig is een gloeilamp te laten branden of een tv aan te houden (tip: alleen kom je niet ver).

Tot zaterdag? (!), Roos, i2i

p.s. Robbert Zoon, van Zinfo.nl, is ook aanwezig op het festival - met de PositiviTree. Dus kom ook daar even langs, schrijf je positieve nieuws op een kaartje, hang het in de PositiviTree en deel je goede gevoel met anderen; "tenslotte is gedeelde vreugde dubbelde vreugde!" :)

3 reacties:

Blogger Robbert zei...

Haha, en wat Roos niet verteld, is dat ze zelf ook aanwezig is die dag en meehelpt met de PositiviTree. Dus misschien komen we jullie daar tegen, lijkt me leuk!

Robbert van Zinfo.nl

2:24 p.m.

 
Blogger huub zei...

Ik mag een prijs aan jullie geven: zie ook http://zichtbarezaken.web-log.nl/zichtbarezaken/2007/07/coming_in_alien.html De button staat hier: http://thingsbymike.com/wp-content/uploads/2007/07/schmooze_award.gif

4:37 p.m.

 
Blogger inspired2inspire zei...

@ Robbert; zelfs Jasper is even aanwezig, dat wordt nog spannend ;) We zien elkaar daar sowieso en hopelijk komen alle enthousiastelingen die dit lezen ons even gedag zeggen.

@ Huub; Van dat nieuws ging spontaan de zon schijnen! Dankjewel! :)

Roos, i2i

7:53 p.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage