you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

12 juni 2007

Nederland positief en Midzomern8

De zomer begint goed dit jaar: op 21 juni vinden in Amsterdam twee leuke initiatieven plaats die het voor iedereen heel zinvol maken een dagje in de hoofdstad door te brengen.

Nederland Positief

De stichting Nederland Positief roept 21 juni uit tot Positiefdag. Op deze dag zullen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht diverse activiteiten georganiseerd worden om het positivisme van de Nederlandse samenleving extra in de schijnwerpers te zetten.


De landelijke start van de Positiefdag is in Amsterdam. Om 12.00 uur zal de Positiefdag groots worden geopend met tal van activiteiten op het Museumplein in Amsterdam. Dit gebeurt i.s.m. De Slinger. ’s Avonds is de symbolische opening van de Sterrenwinkel. Bekende Nederlanders stellen een kledingstuk ter beschikking voor het door hen zelf uitgekozen goede doel. De Positiefdag zal worden afgesloten met een spetterende party in The Mansion.

Duurzaamheidsfestival Midzomern8

Midzomern8 is een festival over duurzaamheid, ruimte en de toekomst van Nederland. Het festival vindt plaats op 21 juni op het NDSM terrein in Amsterdam. Debatten, workshops, premier Balkenende, een danssalon en een FairTrade diner maken de dag onvergetelijk. Het feest gaat de hele nacht door in het Noorderlichtcafé. Wil je meedoen, vergeet je dan niet aan te melden.

Genoeg reden dus om 21 juni naar Amsterdam te komen! Zie ik je daar?

Jasper, i2i

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage