you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

30 november 2006

Nederland wordt weer leuk

Het Ministerie van Leuke Zaken (MVLZ) is opgericht om een plan te bedenken om Nederland leuker te maken met allemaal leuke mensen. Dit is het enige ministerie dat zich alleen maar bezighoudt met leuke zaken! Joris Lutz is de minister; hij heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen om de Nederlanders vaker te laten lachen, wat uiteraard niet zonder de medewerking van het volk kan (we leven niet voor niets in een democratie).

Onder de verantwoordelijkheid van het MVLZ valt de onlangs begonnen nationale campagne 'Nederland wordt weer leuk!'; deze moet het Nederlandse volk bewust maken van hun eigen gedrag en hoe ze daarmee een bijdrage kunnen leveren aan een positiever, gezelliger, toleranter en vooral leuker Nederland. Het is een intiatief van de twee tijdschriften SEN en Flair, in samenwerking met communicatiebureau Brighter World.

Wat vind jij van Nederland?

‘Rolmodellen’, zoals sporters, muzikanten of soapsterren, worden aangespoord het goede voorbeeld te geven, maar in principe kan natuurlijk iedereen meehelpen om Nederland leuker te maken - jij net zo goed! Zo zijn er op de site al enkele voorbeelden te vinden van onafhankelijke individuen: meer tijd nemen voor alles en elkaar, het dichterbij brengen van culturen door samen te koken en het - ook door ons eerder genoemde - glimlachen naar voorbijgangers.

Heb jij zelf een geniaal idee of leuk plan om te zorgen dat Nederland weer leuk(er) wordt? Laat je horen!

Roos, i2i

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage