you're not lost, you found us

find more of us at www.inspired2inspire.nl

21 november 2006

& en ik ben geweldig

Er waait een wind van maatschappelijke activiteit en culturele verbondenheid door Nederland. Thuis zitten en praten over integratie en vrijwilligerswerk moet maar eens afgelopen zijn, lijken verschillende organisaties in Nederland gedacht te hebben. & is een campagne die meerwaarde zoekt in de samenwerking tussen verschillende culturen. & is op zoek naar 1001 goede voorbeelden van deze samenwerking. De nu al 579 activiteiten inspireren zelf ook iets te doen voor onze multiculturele samenleving.

Wil je niet zelf iets bedenken, maar wel graag iets voor een ander doen, dan kun je terecht bij ikbengeweldig.nl. Deze website heeft een vacaturemarkt voor vrijwilligerswerk. Karaoke voor bejaarden of taarten bakken, alles kan! Weet je nog niet wat je wilt doen, maar wil je wel graag iets bijdragen aan onze samenleving, dan kun je een test doen om je interesse te bepalen.

Ik ben geweldig-jongeren bij het Kidswise evenement
Toch meer interesse om je in te zetten voor onze multiculturele samenleving of doe je liever mee aan een Hip-Hop battle dan dat je een bejaarde leert msnen? All Different All Equal geeft je de mogelijkheid 1000 euro budget te verdienen om jouw plan tegen discriminatie uit te voeren. Ook kun je op deze website kijken waar in jouw buurt leuke activiteiten georganiseerd worden voor tolerantie en gelijkheid.

All different all equal
De winter hoeft dus geen tijd te zijn van binnen zitten en praten. Deze winter is het tijd om jouw bijdrage te leven aan een Nederland waar we trots op kunnen zijn, onafhankelijk van de uitkomsten van de verkiezingen!

Jasper, i2i

1 reacties:

Anonymous Roos zei...

Heb de "Ik ben geweldig"-Test meteen even gedaan en scoorde het hoogst op Creatief/ Organiseren/ Sociaal :)

liefs, geweldige Roos ;)

2:55 p.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage